Medarbetare

Medarbetare

Åke Serander

Redaktion:


Åke Serander


Ansvarig utgivare och Chefsredaktör.
Mer info inom kort!
Kontakt: ake@lillatidningen.com
Mikael Karlsson

Mikael Karlsson


Grafisk produktion och annonsförsäljning.
Mer info inom kort!
Kontakt: mikael@lillatidningen.com
Daniel Serander

Daniel Serander


Allmänreporter och annonsförsäljning.
Mer info inom kort!
Kontakt: daniel@lillatidningen.com
Bengt Axmacher

Medarbetare:


Bengt Axmacher

Bengt Axmacher var under slutet av 1960-talet distriktsläkare i Söderköping. Från 1971 företagsläkare fram till 2009. Under åren 1972 till 1989 även lantbrukare och mjölkbonde i Kömnevik. Sedan studieåren road av läsning och litteraturhistoria. Deltar i en skrivarverkstad på senioruniversitetet i Norrköping sedan 2007 och medverkar i Lilla tidningen sedan 2009.

Kontakt: bengtax@telia.com
Bodil Kärnfeldt

Bodil Kärnfelt

Folkdansande lokalguide med skrivklåda. Söderköpingsbo sedan 1 maj 1961. Arbetat som receptionist inom folktandvården i 29 år.
Skriver gärna om vad vanligt folk sysslar med, både på fritid och på arbetet.

Kontakt: bodilochrune@telia.com
Christina Forsman

Christina Forsman Nilsson

Christina Forsman Nilsson är en mångsysslare med flera intressen och passioner. Ett intresse är att reflektera över olika livsfrågor och sociala fenomen.
Är passionerat intresserad av musik, resor och kultur.
Arbetar som fotterapeut och socialarbetare.

Kontakt: kicki-forsman@telia.com
Emil Friis

Emil Friis

Emil Friis är en äventyrare bosatt i Söderköping. Han har rest runt om på jorden för att bestiga skyhöga berg. Förutom bergsbestigning, som är högt upp på topplistan, föredrar han också att besöka andra udda och svårtillgängliga platser på våra kontinenter. Emil har skrivit en intressant bok om sin resa i Nepal. Boken släpptes 2013. 2014 väntar nya äventyr! Emil skriver gärna reseskildringar, naturupplevelser och om andra spännande upplevelser i livet.

Kontakt: emil_friis@hotmail.com
Yvonne Bäckstedt

Yvonne Bäckstedt

Yvonne Bäckstedt arbetar på Husby Säteri med reklam och evenemangsfoto, marknadsföring, bröllop, dop, begravningar och events.
Specialitet är naturfoton från hela världen.

Kontakt: yvonne.backstedt@telia.com
Lena och Sune

Lena Grip Börjesson

Har i alla tider levt omgiven av ungar, hundar dock inte alltid hembryggt äppelvin. Numera är det bara lilla hunden Sune och jag, som delar boende, i Å socken Vikbolandet. Det är så jag lever, mitt i livet, mitt i nuet. När jag lyfter blicken, ser jag alltid nya saker. /Lena

Sune heter jag, 2 år gammal och en rondellkorsning av Gud vet vad. Lever med matte i Å, bland andra hundar, katter, hästar, höns samt en massa människor. Det är aldrig en lugn stund.

Kontakt: skinnkvinnan@live.se
Mikael Malmqvist

Mikael Malmqvist

Jag är en glad zybarit på 44 år med passion för mat & dryck. Driver idag företaget ViboTec AB tillsammans med min hustru Maria. Vi har fyra barn allt ifrån åldrarna 3-20 år, så jag vet att jag lever vissa dagar.

För oss vinentusiaster är ett medlemskap i Munskänkarna en självklarhet. Om den underbara värd som döljer sig under det enkla uttrycket "mat & vin" ska jag skriva i lilla tidningen - om härliga rätter och därtill passande viner.

Kontakt: mikael@vibotec.se
Rose-Marie_Wilkinson200

Rose-Marie Wilkinson


Rose-Marie Wilkinson är utbildad Örtpedagog och Örtterapeut. Hennes specialinriktning är på nordeuropeiska läkeväxter (fytomedicin), träd, ätbara vilda växter och ogräs. Växter som vi har här i vår natur eller i trädgården och som man kan plocka själva.

Hon behandlar med örtterapi som komplementärmedicin, håller föreläsningar, örtvandringar och kurser bl a i örtmedicin och matlagning med vilda växter. Rose-Marie bor sedan ett antal år utanför Söderköping.

Kontakt: r.wilkinson@telia.com
Hans Fredriksson

Hans Fredriksson


Positiv versskrivande 40-talist numera ”dagledig” byggnadsingenjör. Uppvuxen ett ”stenkast” från Skällviks Borg. Gick skola i Mogata därefter byggnadsarbetare . Tog värvning och blev Instruktör på Livgrenadjärregementet i Linköping under några år. Åter till byggverksamheten läste in byggnadsinjengörsexamen på Kommunala Vuxenskolan på kvällstid i Norrköping. Jobbade som arbetsledare under 20 år och har från 1992-2008 arbetat som byggprojektledare inom landstinget i Östergötland.

Kontakt: hans.fredriksson43@bredband.net
Bild kommer snart!

Rein Westerbusch Norberg


Mer info inom kort!
Bild kommer snart!

Lars Sylvan


Mer info inom kort!
Bild kommer snart!

Lars Hedenström


Mer info inom kort!
Bild kommer snart!

Malin Wastesson


Mer info inom kort!
Bild kommer snart!

Terese Landin


Mer info inom kort!
Bild kommer snart!

David Sernald


Mer info inom kort!
Bild kommer snart!

Hans Blomberg


Mer info inom kort!

Comments are closed.